tablet reparaties gsm hospital venlo

Tablet reparatie  Venlo – Blerick

Bij schade aan uw tablet is het belangrijk dat u meteen actie onderneemt. Het is niet alleen vervelend om niet goed bereikbaar te zijn, maar een klein defect kan er ook nog eens voor zorgen dat er nog grotere schade aan uw toestel ontstaat. Vaak heeft dit als resultaat dat er niets anders op zit dan een nieuw toestel aan te schaffen.

Er zijn natuurlijk veel aanbieders die u een goedkope en snelle reparatie beloven. Vaak komt u echter bedrogen uit omdat zij niet werken met de originele onderdelen van uw toestel. Bij GSM Hospital Venlo werken wij uitsluitend met originele onderdelen, hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw toestel weer optimaal functioneert na vakkundige reparatie. Vraag hier dus altijd naar als u uw toestel ergens ter reparatie aanbiedt, want anders komt u onnodig voor extra kosten te staan!

Reparatie mogelijk voor alle merken tablet

Bij GSM Hospital Venlo bent u verzekerd van deskundige hulp en snelle service. Vaak kunnen wij meteen voor u aan de slag omdat wij de onderdelen meestal wel op voorraad hebben. Wij hebben veel reparaties van bekende merken als Apple, Asus, Sony, Acer, Toshiba, Samsung, HTC en LG  maar wij kunnen ook heel snel aan onderdelen voor andere merken komen. Na bestelling van het onderdeel  kunnen wij u vaak wel een tijdsindicatie geven van de reparatie. Uiteraard houden wij u op de hoogte als er iets veranderd.

Reparatie van uw tablet

Wist u dat u bij GSM Hospital Venlo zelfs in sommige gevallen kunt wachten op uw toestel? Doordat wij deskundige medewerkers in dienst hebben zijn veel reparaties aan uw tablet snel uitgevoerd. Vaak gaat het om een defect aan een kabel of moet er een stekkertje vervangen worden, deze reparaties kunnen wij snel voor u uitvoeren.  Daarom kunt u uw toestel vaak dezelfde dag nog ophalen!

Makkelijk online een afspraak maken, maar ook met een telefoontje kunt u snel bij ons terecht.
U kunt gewoon bij onze winkels binnenlopen.
De meeste reparaties zijn binnen 60 minuten verholpen.
U kunt bij ons wachten onder het genot van een heerlijk kopje koffie.
Wij gebruiken originele onderdelen, dus na de reparatie werkt Uw apparaat weer optimaal.
Deskundige medewerkers die met grote zorg Uw apparaat herstellen van diverse schades.
online afspraak maken gsm hospital venlo blerick

53

Kloosterstraat
Blerick - Venlo
5921 HB