Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/gsmhospitalvenlo/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Over ons – GSM Hospital Venlo

GSM Hospital Venlo, over ons

Met jaren van deskundige ervaring met het repareren van onder andere smartphones heeft GSM Hospital sinds 2011 al vele tevreden klanten mogen helpen in Venray. Nu kunnen wij u ook helpen hier in Venlo – Blerick met onze 1 uur service.

Wist u al dat het ook mogelijk is om een reparatie van uw smartphone op locatie te laten uitvoeren? Daarnaast is het goed om te weten dat in meer dan 50% van de gevallen de kosten voor reparatie worden gedekt door de verzekering. Een afspraak met ons maken kan heel eenvoudig met onze online button, zo kunt u zelf een afspraak inplannen wanneer het u uitkomt. Liever telefonisch contact? Ook dat is mogelijk bij GSM Hospital Venlo.

U kunt bij ons terecht voor veel van de bekende merken smartphones zoals: Apple, HTC, LG, Nokia, Samsung en Sony.

Over GSM Hospital Venlo Blerick
online afspraak maken gsm hospital venlo blerick

Smartphone reparatie Venlo

Heeft u schade aan uw smartphone en werkt deze niet meer optimaal? Kom dan langs bij GSM Hospital Venlo voor een deskundig advies.

Bij schade aan uw smartphone is het belangrijk dat u meteen actie onderneemt. Het is niet alleen vervelend om niet goed bereikbaar te zijn, maar een klein defect kan er ook nog eens voor zorgen dat er nog grotere schade aan uw toestel ontstaat. Vaak heeft dit als resultaat dat er niets anders op zit dan een nieuw toestel aan te schaffen.

Er zijn natuurlijk veel aanbieders die u een goedkope en snelle reparatie beloven. Vaak komt u echter bedrogen uit omdat zij niet werken met de originele onderdelen van uw toestel. Bij GSM Hospital Venlo werken wij uitsluitend met originele onderdelen, hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw toestel weer optimaal functioneert na vakkundige reparatie. Vraag hier dus altijd naar als u uw toestel ergens ter reparatie aanbiedt, want anders komt u onnodig voor extra kosten te staan!

53

Kloosterstraat
Blerick - Venlo
5921 HB