Smartphone reparatie venlo blerick gsm hospital

Smartphone repareren Venlo Blerick

Bij schade aan uw smartphone is het belangrijk dat u meteen actie onderneemt. Het is niet alleen vervelend om niet goed bereikbaar te zijn, maar een klein defect kan er ook nog eens voor zorgen dat er nog grotere schade aan uw toestel ontstaat. Vaak heeft dit als resultaat dat er niets anders op zit dan een nieuw toestel aan te schaffen.

Er zijn natuurlijk veel aanbieders die u een goedkope en snelle reparatie beloven. Vaak komt u echter bedrogen uit omdat zij niet werken met de originele onderdelen van uw toestel. Bij GSM Hospital Venlo werken wij uitsluitend met originele onderdelen, hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw toestel weer optimaal functioneert na vakkundige reparatie. Vraag hier dus altijd naar als u uw toestel ergens ter reparatie aanbiedt, want anders komt u onnodig voor extra kosten te staan!

 Reparatie mogelijk voor alle merken Smartphone

Bij GSM Hospital bent u verzekerd van deskundige hulp en snelle service. Vaak kunnen wij meteen voor u aan de slag omdat wij de onderdelen meestal wel op voorraad hebben. Wij hebben veel reparaties van bekende merken als Apple, Nokia, Sony, Huawei, Samsung, HTC en LG maar wij kunnen ook heel snel aan onderdelen voor andere merken komen. Na bestelling van het onderdeel  kunnen wij u vaak wel een tijdsindicatie geven van de reparatie. Uiteraard houden wij u op de hoogte als er iets veranderd.

Reparatie van uw Smartphone

Wist u dat u bij GSM Hospital zelfs in sommige gevallen kunt wachten op uw toestel? Doordat wij deskundige medewerkers in dienst hebben zijn veel reparaties aan u smartphone snel uitgevoerd. Daarom kunt u uw toestel vaak dezelfde dag nog ophalen! De deskundige reparateurs repareren en testen uw smartphone deskundig zodat u letterlijk weer bellend de winkel uit kunt lopen.

Wordt de reparatie vergoed door de verzekering?

In de winkel wordt ons vaak de vraag gesteld of de reparatie wordt vergoed door de verzekering. Omdat elk geval weer anders is kunnen wij u daar geen concreet antwoord op geven. Of de schade ontstaan is door uzelf of iemand anders en waar de schade is opgelopen zijn allemaal factoren die meespelen voor de dekking vanuit de inboedel verzekering. Onze service biedt u ook een schaderapport met daarop een overzicht van de schade, reparatie en de kosten hiervan. Dit rapport kunt u bij uw verzekeraar indienen.

Makkelijk online een afspraak maken, maar ook met een telefoontje kunt U snel bij ons terecht.
U kunt gewoon binnenlopen bij onze winkels.
De meeste reparaties zijn binnen 60 minuten verholpen.
U kunt bij ons wachten onder het genot van een heerlijk kopje koffie.
Wij gebruiken originele onderdelen, dus na reparatie werkt uw apparaat weer optimaal.
Deskundige medewerkers die met grote zorg Uw smartphone herstellen van diverse schades.
online afspraak maken gsm hospital venlo blerick

53

Kloosterstraat
Blerick - Venlo
5921 HB